Starity

Megan Fox újra szingli

2015. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

11 együtt töltött év végére tesz pontot Megan Fox és Brian Austin Green.

hirdetés
Megan Fox újra szingli
Fotó: USA Today

Megan és Brian úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Mindig is szeretni fogják egymást, és ahogy a gyermekeikhez, úgy egymáshoz is ragaszkodni fognak. Bármi is történjék a jövőben, úgy döntöttek, hogy szükségük van arra, hogy kicsit távol legyenek egymástól – nyilatkozta a pár egy barátja a People magazinnak, és azt is elárulta, hogy nem véletlenül nem kapták lencsevégre a lesifotósok mostanában a sztárpárt, ugyanis már hónapok óta külön élnek.

Megan és Brian egyébként a Hope & Faith című tévéműsor forgatásán ismerkedett meg 2004-ben, és az ismeretségből rövid időn belül kapcsolat lett. Brian 2006 novemberében kérte meg a színésznő kezét, és bár az eljegyzést 2009-ben lemondták, végül mégis hűséget esküdtek egymásnak 2010-ben Hawaii-on.

Kapcsolatuk 11 éve alatt Megan két gyermeknek adott életet, a jelenleg két és féléves Noah Shannonnak és a 18 hónapos Bodhi Ransomnak, valamint együtt nevelték a férfi előző házasságából született fiát, a 13 éves Kassiust is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek