Starity

Luke Hemmings megőrül Selena Gomezért

2015. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már korábban is pletykáltak Luke Selenához fűződő gyengéd érzéseiről, ezúttal azonban zenésztársai hozták kellemetlen helyzetbe az énekest, és beszéltek nyíltan titkáról.

hirdetés
Luke Hemmings megőrül Selena Gomezért

AZ ET Online-nak adott legutóbbi interjújában a 5 Seconds Of Summer tagjai nyíltan beszéltek Luke Hemmings Selena Gomezhez fűződő gyengéd érzéseiről, és bár a zenész próbálta menteni a menthetőt, nyilvánvalóvá vált, hogy mennyire odavan a 23 éves énekesnőért.

Rajongói leveleket ír neki. Sőt, igazából még verseket is »Kedves Selena« címmel – árulta el barátja titkát Calum Hood, melyre Ashton Irwin is rákontrázott: Egy kis szerelmi szentélye is van a konyhában!

Nem, igazából nem vagyok ennyire Selena-megszállott. Galena Somez? Ó! Úgy érted Galena Somez. Igen, Galena valóban dögös – próbálta tréfásan kihúzni magát a kényes helyzetből Luke, akiről korábban is pletykálták, hogy szívesen randevúzna az egykori Disney-sztárral. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy az énekesnőnek lennének-e tervei a 19 éves zenésszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek