Starity

Új Disney-hercegnő érkezik

2015. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walt Disney Studios az augusztus 14-ei D23 Expón jelentette be, hogy új hercegnőt hoznak a mozikba, aki a Moana nevet viseli.

hirdetés
Új Disney-hercegnő érkezik

A Walt Disney álomgyár egy percre sem pihen, a stúdió munkatársai csak úgy ontják magukból az ötleteket a rajongók legnagyobb örömére. Augusztus 14-én hozta nyilvánosságra a társaság, miszerint hamarosan egy új hercegnő érkezik a már jól megszokott kedvencek közé, aki a Moana névre hallgat, és Polinézia álomszép tengerpartjain tengeti mindennapjait.

A készítők azt is elárulták, hogy a karakter megformálásánál sokat merítettek Merida, valamint a Jégvarázsból ismert Elsa és Anna személyiségjegyeiből, így bátorságban Moana sem szenved majd hiányt.

A gyönyörű polinéz hercegnő mellett azonban természetesen szerepet kapnak a családtagok és a Disney-mesékre oly jellemző segítőtársak is, akik Moana segítségére sietnek majd, amikor meg kell küzdenie a láva-boszorkánnyal.

A CGI-technikával készülő animációs film rendezői székébe Ron Clements és John Musker ül majd, akik részt vettek a Disney két klasszikusának (A kis hableány, A hercegnő és a béka) készítésében is – velük a fedélzeten pedig garantált lesz a siker. Az expón még egy kulisszatitok is napvilágra került a 2016. november 23-án a mozika kerülő műről, miszerint a filmben feltűnő félistennek, Mauinak Dwayne Johnson kölcsönzi a hangját.

Fotó: Disney/Image Group LA
Fotó: Disney/Image Group LA
Fotó: Disney/Image Group LA
Fotó: Disney/Image Group LA
Fotó: Disney/Image Group LA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek