Starity

Itt van Taissa Farmiga és Nina Dobrev filmjének előzetese

2015. augusztus 22. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megérkezett a legelső trailer a The Final Girls címet viselő horror-vígjátékhoz.

hirdetés

Nem sokkal a tavaly áprilisi bejelentés után már el is kezdték forgatni a The Final Girlst, majd alig egy évre rá, idén márciusban be is mutatták a Southwest Filmfesztiválon, ezt követően pedig megkaptuk az első néhány másodperces videót is.

A Todd Strauss-Schulson által rendezett alkotás egy középiskolás lányról, Maxről (Taissa Farmiga) szól, akinek színész édesanyja jó néhány évvel ezelőtt elhunyt. Halálának évfordulóján pedig úgy emlékeznek róla, hogy a helyi moziban levetítik leghíresebb filmjét, a Camp Bloodbatht, amiről már a címből kiindulva megállapíthatjuk, hogy egy igazi véres horror. A vetítésre Max és barátai is elmennek, ám tűz üt ki, a fiatalok pedig a vászon átvágásával próbálnak kiutat keresni, de végül belecsöppennek a filmbe.

Taissa és Nina Dobrev mellett szerepet kapott még a filmben Malin Akerman, Adam DeVine, Alexander Ludwig, Angela Trimbur, Chloe Bridges, Alia Shawkat, Tory N. Thompson és Thomas Middleditch.

Szeptember 19-én a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is levetítik majd, október 9-én pedig debütál az USA-ban, majd 12-én kiadják DVD-n az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek