Starity

Richard Madden nem elég vonzó

2015. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a Woman magazinnal ült le beszélgetni, és elmondta, hogy nem tartja magát sármosnak.

hirdetés
Richard Madden nem elég vonzó
Fotó: Radio Times

Richard Maddennek van önkritikája, hiszen nem szégyelli bevallani, hogy nem tartja magát vonzónak és különösen sármosnak sem. Szerinte hátránynak számít, ha egy színész túlságosan is jóképű, hiszen ez már pár barátjának is sok bajt okozott a szakmában.

„Nem hiszem azt, hogy én sármos lennék, viszont van pár barátom, akik tényleg jól néznek ki, és néha azért utasítják vissza őket, mert túlságosan is jól néznek ki – kezdte, majd így folytatta – Minden egyes szerepemben más vagyok, máshogy nézek ki, és szerintem ez eléggé könnyen kezelhető dolog.”

A színész azt is elárulta, hogy amikor félmeztelen jelenetei vannak, akkor gondoskodik arról, hogy jól mutasson a kamerák előtt: Az én munkám olyan, mint egy atlétáé, néhány szerep megköveteli tőled, hogy ledobd a felsődet – mesélte Richard, aki szerint a színésznőknek sincs könnyebb dolguk, hiszen ők még jobban nagyító alá kerülnek.

Richard már kiskora óta színészkedik, és még a mai napig sem tud erre a szakmára úgy gondolni, mint egy munkára, másfelől pedig félelmei vannak afelől, hogy egyszer majd mindez véget ér számára. Még most sem tudom elhinni, hogy a színészet egy munka. Már kiskorom óta csinálom ezt, és hálás vagyok, hogy még mindig ezzel foglalkozhatok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek