Starity

Dalszöveges videó érkezett Måns Zelmerlöw dalához

2015. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2015-ös Eurovíziós Dalverseny győztese egy új kisfilmmel rukkolt elő a közelmúltban. Ez pedig nem más, mint legújabb single-jéhez, a Should've Gone Home-hoz készült dalszöveges videó.

hirdetés

Måns Zelmerlöw a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál megnyerése után sem tétlenkedik, mivel hazájában, Svédországban szüntelenül koncertezik. Ráadásul szeptember 22-én Írországban hivatalosan is elstartol a The Heroes Tour nevezetű európai körútja, amellyel 14 országot fog érinteni, többek között Ausztriát, Csehországot és Spanyolországot is.

Rajongóit – vagy ahogy csak ők nevezik magukat: Månsterek – és főként azokat a fanokat, akiknek az országába idén nem látogat el a svéd énekes egy új kisfilmmel örvendeztette meg, méghozzá a Perfectly Damaged második kislemezéhez, a Should've Gone Home-hoz készült dalszöveges videóval.

Måns egyébként remekül érzi magát, legutóbb Linköpingben adott teltházas koncertet a svédországi The Heroes Tour keretében, egy új traktorral is büszkélkedhet, amit Kermit névre keresztelt, ráadásul labradorjával, Messivel is még szorosabb lett a kapcsolata, mint valaha.

 

#chill

Måns Zelmerlöw (@manszelmerlow) által közzétett fénykép, 2015. Aug 21., 11:27 PDT

  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek