Starity

Új dél-koreai lánybanda debütált

2015. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: HaRaChan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hivatalosan is debütált a DSP Media új lánycsapata, az April, ugyanis megjelent első, Dreaming címre keresztelt minialbumuk, aminek egyik dalához, a Dream Candyhez egy videó is készült.

hirdetés
Új dél-koreai lánybanda debütált
Fotó: Facebook/에이프릴 April

2015. augusztus 3-án jelentette be a DSP Entertainment, hogy még ebben a hónapban egy új, hat főből álló lánybanda fog debütálni a szárnyaik alatt. Az ügynökség azt is elárulta, hogy a csapatot az April névre keresztelték és két ismertebb lány is fellelhető a tagok között. Ők pedig nem mások, mint Jeon So Min és Kim Chae Won, akiket az egykori KARA Project vetélkedő alatt ismerhetett meg a nagyvilág. Továbbá a nyilatkozat mellé csatoltak, négy előzetes fotót is, melyeken a banda vezetője, valamint a legfiatalabb tag tekinthető meg.

Ezt követően folyamatosan töltődtek fel további képek és videók, a tegnapi nap folyamán pedig hivatalosan is megejtették debütálásukat első minialbumukkal, mely a Dreaming címet kapta. A lemez mellé természetesen egy klip is készült, méghozzá a Dream Candy című dalhoz.

Ahogy az már a szerzemény címéből is érzékelhető, a hangzásvilág édes, mesébe illő, és igazán lányos dallamú, mely remek összhatásban áll a videó koncepciójával, hisz a lányok olyanok, mintha csak cukorkák lennének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek