Starity

20 milliót fizet Hajdú Péter Friderikusznak

2015. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezető visszatér a TV2 képernyőjére az Összezárva Friderikusszal folytatásában.

hirdetés
20 milliót fizet Hajdú Péter Friderikusznak
Fotó: Vadnai Szabolcs (TV2)

Hajdú Péter csábította vissza a TV2-höz Friderikusz Sándort, aki visszatéréséért nem csekély összeget kért. A történtekről egy benfenntes számolt be a Blikknek: Csúcsgázsit kért Fridi, amit meg is adnak neki. Húszmilliót kap, de nem a TV2-től, hanem a műsor producere, Hajdú Péter fizet neki ennyit a folytatásért. Szponzori pénzekből, hirdetésekből szedi össze ehhez a pénzt. 

A napilap természetesen megkereste Pétert, aki nem tagadta az esetet, mi több: úgy nyilatkozott, hogy Friderikusz megérdemelte a pénzt, amit a visszatéréséért kapott. Aki le akarja szerződtetni a csapatába Cristiano Ronaldót vagy Dzsudzsák Balázst, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Szerintem Friderikusz Sándor a legjobb televíziós Magyarországon. Sikerült megegyeznünk, és olyan honoráriumot kap, ami neki jár. És igen, valóban nem fizettem még ennyit, de Friderikusz Sándor nem is egy 100 perces tehetségkutatót vezényel le, hanem 24 órán keresztül van összezárva egy interjúalannyal egy bekamerázott stúdióban – idézi Hajdú Péter szavait a Blikk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek