Starity

Drogproblémákkal küzdött a Jóbarátok sztárja

2015. augusztus 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Matthew Perry elárulta: korábban alkohollal és drogokkal próbálta enyhíteni a népszerűség okozta stresszt.

hirdetés
Drogproblémákkal küzdött a Jóbarátok sztárja

Amikor nagy bajban voltam, az a nyilvánosság előtt zajlott, hiszen egy olyan televíziós műsorban szerepeltem, amit 30 millió ember nézett. A tény az, hogy én egy olyan ember vagyok, akit a tévé tett népszerűvé, és mint ilyen, kicsit jobban is tudok hallgatni, így időről időre kihasználtam ennek minden előnyét – vallotta a 46 éves színész, aki azt is elárulta, hogy többször megfordult a rehabon is, ám újra és újra visszatért káros szenvedélyeihez.

Matthew azonban elhatározta: felveszi a harcot függőségeivel, és sikerült is megbírkóznia velük. Megalapította a saját rehabilitáló létesítményét férfiak számára Malibun, mely ingatlan korábban az otthonául szolgált. Rengeteg hullámvölgy volt az életemben, és sok elismerésben volt részem, de a legjobb élmény számomra mégis az, amikor egy alkoholista odajött hözzám, és azt kérdezte: »Segítenél nekem, hogy felhagyjak az ivással?« Én meg csak annyit válaszoltam: »Persze. Ha valamit, akkor ezt tudom, hogyan kell«.

A Jóbarátok Chandler Bingje arról is beszámolt, hogy alkohol- és drogproblémái a 90-es években kezdődtek, a műsor növekvő népszerűségével egyenes arányosságban. Azt hiszem, nagyon jól titkoltam, de végül mindenki számára nyilvánvalóvá vált.

Matthew azonban immár jó ideje tiszta, mely teljesítményére méltán büszke, és bár kisebb szerepekben ugyan, de a képernyőkre is visszatért, valamint rajongói legnagyobb örömére főszerepet kapott a The Odd Couple című idén indult vígjátéksorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek