Starity

Megtámadták Misha Collinst

2015. augusztus 24. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nekiestek, majd kirabolták az Odaát sztárját Minneapolisban, emiatt pedig a rajongók legnagyobb bánatára nem tudott részt venni a MinnConnon.

hirdetés
Megtámadták Misha Collinst
Fotó: The CW

Nagy riadalmat keltett Misha Collins a szombati MinnConnon, ugyanis nem jelent meg az Odaát paneljánál, majd a távollétéről napvilágot látott pletykák sem nyugtatták meg a rajongókat. Elsőként kollégája, Jim Beaver törte meg a csendet a Facebookon, ahol elárulta, hogy a 41 éves színészt követni kezdték egy étteremtől, majd megverték és kirabolták. Bejegyzését azonban időközben törölte, így csak még jobban felzaklatta a rajongókat, akik a #WeLoveYouMisha hashtaggel fejezték ki szeretetüket és támogatásukat a közösségi oldalakon.

Továbbá néhány MinnConnon részt vett személy azt állítja, hogy a The CW természetfeletti sorozatában Gabrielt játszó Richard Speight Jr. már a színpadon elárulta, hogy mi történt Mishával, ezt azonban senki sem erősítette meg. Később viszont Sebastian Roché és Osric Chau is megszólalt a Twitteren, majd végül maga Castiel életre keltője is megnyugtatta a fanokat, de részleteket nem árult el.

Helló srácok! Köszönöm a jókívánságokat! Csak szerettem volna tudatni veletek, hogy mindössze néhány kisebb horzsolásom van. Teljesen jól vagyok! Szeretlek titeket – írta röviden Misha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek