Starity

Újra összeáll az eredeti Guns N Roses?

2015. augusztus 25. 10:10   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kész lavinát indított el a rock n roll világában a hír, hogy Axl Rose és Slash ismét beszélő viszonyban áll egymással, és így esély lehet arra, hogy a régi formáció ismét összeáll.

hirdetés
Újra összeáll az eredeti Guns N Roses?

1996-ban sokkolta a GNR-rajongókat a hír, miszerint a banda híres szólógitárosa, Slash otthagyja a zenekart, majd nem sokkal később követte őt Duff McKagan basszusgitáros is, így Axl Rose egyedül maradt.

Ugyan a Guns N Roses meg mindig aktív, Slash és Axl Rose már 20 éve nem beszéltek egymással, de ennek ellenére a banda többi tagja jó kapcsolatot ápol mind az énekessel, mind a gitárossal.

Ám úgy tűnik, a viszálynak vége. Slash a svéd Aftonbladetnek adott interjújában elmondta, hogy valóban ismét jó a kapcsolatuk Axl Rose-zal és nagyon örül annak, hogy az eddigi rossz érzéseket sikerült a hátuk mögött hagyni: Régóta nem beszéltünk, de a sok feszültség elmúlt. Már nincsenek viták és kérdések. A média felfújta és eltúlozta ezt az ügyet.

Ebből adódóan jött a kérdés, hogy ez jelentheti-e akár a banda összeállását is, mire a gitáros mindössze ennyit nyilatkozott: Erre most nem tudok választ adni... Hagyjuk a témát, ez már egy régi történet.

Egy korábbi CBS This Morning-interjúban azonban Slash azt mondta: Óvatosnak kell lennem, hogy mit mondok. Úgy értem, ha mindenki benne van és megvannak a jó indokok, a rajongók imádnák. Szerintem vicces lenne megpróbálni újra. Soha ne mondd, hogy soha.

Az azóta saját bandát alapító dobos, Steven Adler és a basszusgitáros, Duff McKagan is elmondta már korábban, hogy megtörténhet a GNR újbóli összeállása egy esetleges koncert vagy turné erejéig.

Axl Rose, a banda egykori frontembere és Izzy Stradlin egykori ritmusgitáros (aki a médiától elzártan él) nem nyilatkozott a pletykákkal kapcsolatban, bár negatív jelnek tekinthető, hogy egyikőjük sem jelent meg, amikor a Guns N Rosest beavatták a Rock N Roll Hírességek Csarnokába 2012-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek