Starity

Festőnek állt Varga Viktor

2015. augusztus 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varga Viktor nemrégiben a párizsi Louvre-ban verte ki a biztosítékot azzal, hogy a biztonsági őröket kijátszva megcsókolta Leonardo da Vinci művét, a Mona Lisát, ezúttal azonban ő maga ragadott ecsetet a kezébe.

hirdetés

A 27 éves énekes az utóbbi években polgárpukkasztó viselkedésével vagy épp megjelenésével sokkolta a rajongóit, ám úgy tűnik, rátalált a lelki békéjére, és festéssel vezeti le a mindennapok fáradságait. 

Viktor a Facebookon osztott meg néhány fényképet elkészült műveiről, és invitálta a Gozsdu udvarba rajongóit, hogy találkozzanak vele, és tekintsék meg alkotás közben. Az eseményre holnap kerül majd sor délután 3 és 6 óra között, Viktor pedig azt is elárulta, hogy magával viszi majd már elkészült, sosem látott alkotásait is. Az eddig látott képeiből – melyeken egy szőke hajú, meztelen modell látható – többen arra következtettek, hogy korábbi kedvese, Cinthya Dictator inspirálta festésre az énekest, míg egy másik művének keretein belül az általa hőn szeretett Mona Lisát vetkőztette le.

Fotó: Facebook/Varga Viktor Világa
Fotó: Facebook/Varga Viktor Világa
Fotó: Facebook/Varga Viktor Világa

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek