Starity

Rákkal küzd Céline Dion férje

2015. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Céline Dion tavaly augusztusban jelentette be, hogy egy időre visszavonul a nyilvánosságtól, mivel torokrákban szenvedő férjét kívánja ápolni, ám a férfi egyre csak gyengélkedik.

hirdetés
Rákkal küzd Céline Dion férje
Fotó: PA

Nehéz idők járnak Céline Dion családjára, ugyanis az énekesnő férje immár másodszorra küzd a gyilkos kórral, a rákkal. René Angélil 2001-ben már legyőzte a daganatot, ám 2013-ban ismét kiújult nála, mellyel az év decemberében megműtötték. Az énekesnő tavaly augusztusban jelentette be, hogy szeretne gyengélkedő férje mellett maradni ebben a nehéz időszakban, így visszavonul a nyilvánosságtól, ám a legfrissebb hírek szerint a 73 éves, háromgyermekes családapa egészségi állapotában nem következett be változás, továbbra is gyengélkedik.

A legnagyobb feladat az életemben jelenleg az, hogy megmondjam a férjemnek: jól vagyunk, és vigyázni fogok a gyermekeinkre – nyilatkozta egy könnyfakasztó interjúban Céline a USA Todaynek nemrégiben, amikor is lemondta a Caesar Palace-beli fellépését.

Az énekesnő azt is elárulta a beszélgetés során, hogy férje határozott kérése az volt, hogy az ő karjai között hajthassa végleg álomra a fejét, ha eljön az idő. Amikor azt látod, hogy valaki ilyen erősen harcol az életben maradásért, az rád is hatalmas hatással van. Két választásod van: vagy egy nagyon beteg emberként tekintesz a férjedre, akin nem tudsz segíteni, és ez megölt téged; vagy úgy tekintesz rá, hogy igen, beteg, de azt mondod »Az enyém vagy, és én itt vagyok neked. Minden rendben lesz!«

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek