Starity

Dalt írt Robin Williams emlékére az Iron Maiden

2015. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 4-én kerül az üzletek polcaira a leytoni heavy-metal zenekar 16. nagylemeze, melyen helyet kapott egy Robin Williamsnek ajánlott szerzemény, a Tears of a Clown is.

hirdetés
Dalt írt Robin Williams emlékére az Iron Maiden

Szeptember 4-én dobja piacra legújabb stúdióalbumát a fennállásának 40. évét ünneplő Iron Maiden, melyről Bruce Dickinson frontember mesélt nemrégiben egy olasz magazinnak.

„A kedvenc dalom az új lemezről az, amelyiket nem ér írtam [Steve Harris és Adrian Smith szerezte a dalt, a szerk.]. Tears of a Clown a címe, és Robin Williamsről szól” – nyilatkozta Bruce, majd így folytatta: Mindig azt kérdezem magamtól, hogyan lehetett depressziós, amikor mindig olyan vidámnak tűnt?

A The Book of Souls címet viselő Iron Maiden-album egyébként a BMG leányvállalatának, a Parlophone-nak a gondozásában jelenik majd meg duplalemezes kiadásban, és a zenekar már le is rántotta a leplet a borítóról és a számlistáról is.

Dallista CD 1:

 1. If Eternity Should Fail
 2. Speed of Light
 3. The Great Unknown
 4. The Red and the Black
 5. When the River Runs Deep
 6. The Book of Souls

Dallista CD 2:

 1. Death or Glory
 2. Shadows of the Valley
 3. Tears of a Clown
 4. The Man of Sorrows
 5. Empire of the Clouds
Az album borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek