Starity

Nádai Anikó élvezi az anyaságot

2015. augusztus 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja az anyaság minden pillanatát élvezi, melyről büszkén tudósít a Facebookon.

hirdetés

A kisfiú besárgulása immár a múlté, Nádai Anikó végre nyugodtan élvezheti a kisfiával, a két héttel ezelőtt született Patrikkal az idejét. Az újdonsült anyuka büszkén posztolgat gyökeresen megváltozott életéről a legnagyobb közösségi oldalon, ám rajongói legnagyobb bánatára egyelőre még nem mutatta meg kisfiát a nyilvánosságnak.

Anikó egyébként rengeteg piszkálódó megjegyzést kapott amiatt, mert még nem mutatta meg a kis Patrikot, és bár igyekszik nem magára venni a sértéseket, egyik képe alatt érthető módon mégis kifakadt. Bocsánat, hogy nem vagyok az az anyuka aki már születéskor a magzatmázas képeket posztolta, vagy éppen azt mikor szoptatom. Nem gondolom, hogy lekéstem volna bármiről. Meg fogjuk mutatni ha mindketten úgy érezzük a párommal, hogy itt az ideje! Egyébként a baba gyönyörű és tökéletes, egészségesebbet és szebbet nem is álmodhattam volna. Ha emiatt csalódtatok bennem, hát sajnálom. Óvom a fiam amíg jónak látom!

Persze a bosszúság mellett az örömből is kijut a gyönyörű kismamának, és saját bevallása szerint boldogabb, mint valaha! El sem hiszem milyen gyorsan telik az idő! Máris egy hetes a mi kis Patrikunk ❤ A döntés meghozatala, hogy anyává válj,semmihez nem mérhető: Örök időre vállalod,hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki fölött – olvasható a kismama Facebook-oldalán egy aranyos kép kíséretében.

Fotó: Facebook/Nádai Anikó
„Karikás szem, kevés alvás... Imádom az új életem!!!” (Fotó: Facebook/Nádai Anikó)
„Az első közös kirándulás apával és anyával” (Fotó: Facebook/Nádai Anikó)
Fotó: Facebook/Nádai Anikó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek