Starity

Hónapok óta zaklatja egy nő Sarka Katát!

2015. augusztus 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyomdafestéket nem tűrő hangnemben zaklatják Hajdú Péter gyönyörű feleségét.

hirdetés

Sarka Katát rengeteg kritika érte az utóbbi években, és számtalan alkalommal támadtak a 28 éves modellre az internetes trollok. Katánál azonban úgy tűnik, tegnap este telt be a pohár, miután több ízben is sértő és nyomdafestéket nem tűrő hangnemben ócsárolta egy utálója a Facebookon, így bosszúból közzétette a beszélgetésről készült képernyőmentéseket, szembesítve követőit azzal, ki az, aki állandóan zaklatja.

Katának egyébként elképzelése sincs róla, hogy mi baja van vele a Martina nevű hölgynek, ám nagy valószínűséggel ugyanolyan zavart elméjű lehet, mint az a Hajnalka nevű hölgy, aki nemrégiben a balesetéből lábadozó Rékasi Károlyt zaklatta a népszerű közösségi oldalon.

Vajon neki mi baja lehet?? Komolyan nem értem! Sosem találkoztunk, sosem beszéltünk, még közös ismerőseink sincsenek! Nem értem, de nagy baj lehet náluk... Több hónapja nem tud túllépni valamin velem kapcsolatban! – írta a képek mellé Kata.

Fotó: Facebook/Sarka Kata
Fotó: Facebook/Sarka Kata

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek