Starity

Klippremier: Carrie Underwood – Smoke Break

2015. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap tette közzé a 32 éves szőke szépség még idén megjelenő Storyteller címet viselő albumának legújabb előfutárát.

hirdetés

Carrie februárban adott életet első gyermekének, és míg más anyák az anyaszerepbe szoknak bele a szülést követően, a törtető énekesnő elhatározta, hogy a kicsi ellátása mellett nemcsak alakját nyeri vissza, hanem gőzerőre kapcsol, hogy még idén piacra dobja legújabb, immár ötödik nagylemezét. A korong egyébként a Storyteller címet kapta, és várhatóan október 23-án kerül az üzletek polcaira.

Az énekesnő azt is elárulta a készülő nagylemezzel kapcsolatban, hogy az anyasággal együtt ugyan megváltozott az élete, de tévednek, akik úgy hiszik, hogy ezentúl anya-baba dalokat fog a közönség elé vinni. Úgy érzem, mindenki azt várja tőlem, hogy az anyaság miatt teljesen megváltozok íróként és előadóként egyaránt. Pedig valójában csak egy újabb csodálatos dimenzió nyílt meg előttem ˜ – vallotta az énekesnő, majd így folytatta: Nagyon fontos számomra, hogy továbbra is hű maradjak ahhoz, aki a szülés előtt voltam, de most már van egy fontosabb része is az életemnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek