Starity

Testvérpárt alakít Jennifer Lawrence és Amy Schumer

2015. augusztus 26. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még csak néhány hónapja ismerték meg egymást, Jennifer Lawrence és Amy Schumer máris elválaszthatatlan barátnőkké váltak. A két színésznő most egy közös filmre készül, amelyben egy testvérpárt játszanak majd.

hirdetés
Testvérpárt alakít Jennifer Lawrence és Amy Schumer

Jennifer Lawrence igazi kreatív lelkitársra lelt a Kész katasztrófa című film főszereplőjében, Amy Schumerben.

Írtam neki egy e-mailt, miután láttam a Kész katasztrófát, és azt mondtam: fogalmam sincs, hol kezdjem. Azt hiszem, csak ki kéne mondanom: beléd zúgtam – idézte fel első levelének tartalmát az Oscar-díjas színésznő, aki előbb e-mailben, majd SMS-ben levelezgetett a népszerű komikával. A két színésznő azóta személyesen is találkozott, sőt, annyira jóba lettek, hogy nemrég közösen vakációztak Martha’s Vineyardon.

Hamarosan nemcsak a közös képeiket, de filmjüket is megcsodálhatjuk, a két sztár ugyanis egy forgatókönyvön dolgozik, amelynek története szerint testvéreket alakítanak majd. Majdnem készen vagyunk az írással. Csak úgy kifolyt belőlünk. Jelenleg nagyjából 100 oldalunk van – mesélte Jennifer a New York Times riporterének.

Amy és én kreativitás szempontjából egymásnak lettünk teremtve. Különbözik a stílusunk. Ez életem legvidámabb élménye. A reggelt telefonálással kezdjük, nevetünk. Aztán oldalakat küldünk egymásnak. Aztán vihogunk. Holnap elrepülök hozzá Chicagóba. Egy kicsit a húga, Kim is ír velünk, aki Amyvel dolgozott, amikor a Kész katasztrófát írta – nyilatkozta izgatottan Az éhezők viadala sztárja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek