Starity

Mi történt Tori Spelling arcával?

2015. augusztus 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 23-án kapták lencsevégre a Beverly Hills 90210 sztárját Kaliforniában, ám még a lesifotósok is alig ismerték fel a 42 éves színésznő vonásait.

hirdetés

A calabasasi gyógyfürdőből tartott hazafelé Tori Spelling a napokban, amikor szemfüles paparazzók lencsevégre kapták vörös foltos, kiütéses arcát. Az Us Weekly magazin felkereste Dr. Barry Resnik bőgyógyászt, aki elárulta, hogy véleménye szerint szépészeti beavatkozáson vett részt a színésznő.

Augusztus 23-án ijesztően festett a 42 éves színésznő (Fotó: Boss/blink-news.com)

Első ránézésre úgy tűnik, hogy frakcionált szén-dioxidos lézerkezelésen vett részt, ugyanis ez az eljárás idézi elő a bőr vöröses, pöttyössé váló elváltozását, amelyet Tori arcán is láthatunk – vallotta az orvos, és azt is elárulta, hogy ez a kezelés a középkorú hölgyek körében népszerű, mivel segít az öregségi foltok és ráncok eltüntetésében pórustágítás és mélyhámlasztás által.

A dermatológus továbbá arról is szót ejtett, hogy nincs ok az aggodalomra, ugyanis a bőrpír rövidesen eltűnik, és Tori visszanyeri szépségét. Jóslata már másnapra beigazolódott, ugyanis 24-én Kristen Taekmannal való kocogása során kapták lencsevégre Torit, és már nyoma sem volt a korábbi ijesztő külsőnek.

Másnapra nyoma sem maradt a bőrpírnak (Fotó: Jack Hammer/startraksphoto.com)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek