Starity

A Bailando is meghaladta az egymilliárdos megtekintést

2015. augusztus 27. 18:06   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

PSY, Justin Bieber, Katy Perry és Taylor Swift után a spanyol származású Enrique Iglesias is csatlakozott az egymilliárdos nézettséget meghaladó klipet jegyző énekesek csapatához.

hirdetés

Egy korábbi cikkből megtudhattuk, hogy a napjaink egyik legsikeresebb énekesnőjeként számon tartott Taylor Swift óriási népszerűségnek örvendő dala, a Blank Space megütötte a mágikus 1 milliárdos megtekintést a YouTube-on. Azóta két előadó kisfilmje is elérte ezt a számot, méghozzá Katy Perry és Enrique Iglesias személyében.

PSY 2012-es, futótűzként terjedő Gangnam Style-ja után Justin Bieber és Ludacris közöse, a Baby került az egymilliárd fölé, ezután következett Katy Perry Dark Horse című szerzeménye, amiben Juicy J is közreműködik. A kaliforniai énekesnő egyébiránt az első női előadó, akinek videója elérte a bűvös számot és két dala is ugyanilyen magas nézettségszámot jegyez.

Augusztus közepén pedig Enrique Iglesias Bailandója törte át az akadályt, amivel övé a második nem angol nyelvű, 1 milliárdos megtekintést meghaladó klip. A táncban jócskán bővelkedő kisfilmben énekelni hallhatjuk Enrique mellett Descember Buenót és Gente De Zonát is. Érdekesség, hogy a dal angol verziója nem vált olyan népszerűvé, mint a spanyol változat.

A legnézettebb videók listáján előkelő helyet foglal el Meghan Trainor All About That Bass című dalához, valamint Bruno Mars és Mark Ronson slágeréhez, az Uptown Funkhoz forgatott kisfilm is, akiknek a 950 millió és az 1 milliárd között lebegnek a dalaik, tehát nagy valószínűséggel ők lesznek az új küszöbátlépők a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek