Starity

Miley Cyrushoz betörtek

2010. szeptember 20. 06:06   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrushoz, a 17 éves tinisztárhoz betörtek. Eleinte azt hitték, hogy tolvaj, vagy egy lesifotós, de kiderült, hogy egy őrült 14 éves fiúrajongója rejtőzött a házában.

hirdetés
Miley Cyrushoz betörtek

Miley Cyrushoz, a Hannah Montana sztárjához betört egy őrült 14 éves fiúrajongója. Hogy történt? Miley teljesen egyedül volt otthon, amikor különböző zajokat hallott. Kezdett félni, ezért kihívta a rendőrséget. „Szerencsére a rendőrség hamar megérkezett, és körülvették a házat. Mikor elkezdtük keresni a betörőt, véletlenül észrevettem, hogy valami fiatal fiú rejtőzik a helyszínen.” – mondta a 17 éves sztár.

Tanúk igazolják, hogy nem bilincsben vitték el a fiút, hanem elhagyták a házat, és hazavitték a „betörőt”. Miley az eset után így nyilatkozott: „Először azt hittem, hogy valami büdös fotós van a házban, majd kiderült, hogy csak egy 14 éves fiú.” Majd hozzátette, hogy nem haragszik a srácra, sőt, nevetett, mikor kiderült az igazság.

Miley-t kicsit sokkolta a nemrég megtörtént „dráma”, viszont a fiúnak biztos lesz mit mesélnie otthon.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek