Starity

Bajban van Gisele Bündchen házassága?

2015. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár egy állítólagos barátja arról számolt be nemrégiben, hogy Gisele és Tom elhidegültek egymástól.

hirdetés

Gisele Bündchen és Tom Brady közel tíz éve élnek boldog párkapcsolatban, ezidő alatt pedig a népszerű szupermodell két gyermekkel ajándékozta meg a sportolót. A kívülálló szemek számára álompárnak tűnnek együtt, ám többeknek feltűnt, hogy az utóbbi hetekben nem kapták lencsevégre a sztárpárt a paparazzók. Ahogy az várható volt, rögtön megindultak a találgatások, hogy mi történhetett, melyre a házaspár egy állítólagos barátja rá is kontrázott, és úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy Gisele és Tom házassága már messze nem olyan felhőtlen, mint korábban.

Nagyon steresszes időszak volt a házasságuk szempontjából az elmúlt év, különösen a futballszezon. Tom szokatlanul nagy figyelmet szentelt a karrierjének, Gisele pedig emiatt úgy érezte, magára hagyták, ezért sokat vitatkoztak.

A sztárpár egy másik barátja azonban cáfolta a pletykákat, és arról számolt be, hogy az eltérő időbeosztásuk miatt találkozik kevesebbet Gisele és Tom. Ez a nyár kicsit más volt számukra, mint a korábbiak. Gisele-nek sok munkája van, emiatt pedig érthető okokból nincsenek mindig ugyanabban a városban.

A válást pedzegető pletykáknak azonban ellentmond, hogy Gisele egy szívmelengető családi képet oszott meg férje auguszts 3-ai születésnapján az Instagramon a következő felirattal: Boldog szülinapot, szerelmem! Áldottak vagyunk, amiért az életünkben tudhatunk. Köszönjük mindazt a szeretetet, amit adsz nekünk. Szeretünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek