Starity

Jön a Tripla X folytatása!

2015. augusztus 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vin Diesel az Instagramon erősítette meg, hogy a pletykák igazak: hamarosan megkezdődik a Tripla X harmadik részének forgatása.

hirdetés

Tíz évvel a Tripla X második részének bemutatása után, idén megkezdődnek a filmsorozat folytatásának felvételei, melyről a főszereplő Vin Diesel számolt be a napokban az Instagramon. Amikor a Tripla X-et forgattuk, a stáb tagjai Air Dieselnek szólítottak... Eljött a visszatérés ideje. A forgatások decemberben kezdődnek meg a Fülöp-szigeteken – írta a színész egy kép kíséretében a népszerű közösségi oldalon.

A filmsorozat első része egyébként 2002-ben került a mozikba, és több mint 277 millió dollárt hozott a készítők konyhájára. A sikeren felbuzdulva, a második részben olyan hírességeket hívtak vendégszerepelni, mint Ice Cube, Willem Dafoe és Xzibit, ám a film nem a várt színvonalon teljesített. Arról egyelőre nincs hír, hogy a sorozat harmadik része mikor kerül majd a mozikba, és egyelőre csak Vin Dieselt szerződtették le a produkcióhoz a készítők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek