Starity

Új klipet forgatott az Il Volo

2015. augusztus 29. 10:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Eurovízión harmadik helyezést elért olasz trió új videoklipet forgatott, emellett új albummal is megörvendeztetik a rajongókat, valamint turnéra is mennek 2016-ban.

hirdetés

A két tenorból (Ignazio Boschetto és Piero Barone) és egy baritonból (Gianluca Ginoble) álló olasz popopera trió, akik az idei Eurovíziós Dalfesztiválon harmadik helyezést értek el, néhány napja új videót forgattak. A kisfilmet, amely a L’amore si muove című dalhoz készült, a Gianluca szülővárosához közeli Montepaganóban vették fel.

A L’amore si muove-hoz tartozó kislemez augusztus 28-án jelent meg, és ezzel egy időben kezdték el játszani az olasz rádiók is. A dal egyébként a szeptember 25-én megjelenő új albumon, a Grande Amorén kapott helyet.

Az új lemezhez természetesen turné is kapcsolódik. A fiúk 2016 januárjában Olaszország nagyobb városaiban fognak fellépni, majd februárban és márciusban Kanadában és az Egyesült Államokban adnak koncertet 35 helyszínen.

A fiúk a forgatáson Montepaganóban | Fotók: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek