Starity

Selena Gomeznek elege van a médiából

2015. augusztus 29. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő már unja, hogy folyton exével, Justin Bieberrel való kapcsolatát hozzák fel a magazinok.

hirdetés
Selena Gomeznek elege van a médiából
Fotó: Adidas

Hétfő este fakadt ki a Twitteren Selena Gomez, amikor meglátta a Sunday Times legújabb számának címlapját, mivel még mindig volt barátjával, Justin Bieberrel emlegetik egy lapon. A magazin borítóján ugyanis a The Selena Show: Bye-bye Bieber – Why Ms. Gomez is ready to take centre stage cím áll, ami magyarul annyit tesz: A Selena Show: Pápá Bieber – Miért is áll készen Ms. Gomez arra, hogy a középpontba kerüljön.

Ha pedig ez a cím még nem lett volna elég, a lapban található interjú egy része sem éppen új, ami mellett már végképp nem tudott elmenni szó nélkül: Elszomorít, hogy olyan interjúkat találok, amiket elvileg nemrég adtam, mégis ugyanúgy hangzanak, mint azok, amiket 16 évesen készítettek velem... – írta profilján.

A 23 éves énekes-színésznő ugyanis érthető módon nem szeretné, ha exei és magánélete kapcsán cikkeznének róla, hanem helyette inkább október 9-én érkező stúdióalbumával, a Revivallel foglalkozna a média.

Csak ki akarom már végre adni a lemezt... Készen állok arra, hogy megtudják az emberek, hogy ki is vagyok MOST. Arról írjatok, aki MOST vagyok, és ne féljetek attól, hogy ettől kevesebb lesz az olvasótok – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek