Starity

Paul Wesley csatlakozott a The Late Bloomer stábjához

2015. szeptember 01. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vígjátékban bizonyíthat a Vámpírnaplók sztárja, méghozzá olyan sztárok oldalán, mint Johnny Simmons, Jane Lynch, Brittany Snow, Maria Bello és J. K. Simmons.

hirdetés
Paul Wesley csatlakozott a The Late Bloomer stábjához
Fotó: Justin Stephens/The CW

A The Wrap információi szerint a napokban szerződött le Johnny Simmons, Jane Lynch, Maria Bello és J. K. Simmons mellé Paul Wesley, Brittany Snow és Blake Cooper a a híres író és újságíró, Ken Baker életén alapuló The Late Bloomer című vígjáték kapcsán, melynek rendezője az elsőfilmes Kevin Pollak lesz.

Simmons egy Dr. Peter Newmans nevezetű szexterapeutát játszik, aki a Caroline (Jane Lynch) által irányított irodában dolgozik, oldalán két jóindulatú szárnysegédével, Luke-kal (Beck Bennett) és Richcsel (Kumail Nanjiani), valamint fiatal barátjával, Joshsal (Cooper). Szülei, James (Simmons) és Brenda azonban már teljesen az agyára mennek, azzal, hogy miért nincs barátnője. A szomszédban élő fiatal nő (Snow) azonban felkelti figyelmét, már csak az az egyetlen probléma, hogy egy termetes alfahímmel randizik. Ám amikor Pete-et kiütik egy kosárlabdameccsen, az orvosok daganatot diagnosztizálnak nála és miután sikeresen eltávolítják a tumort, különös fordulatot vesz élete.

A fent említett hírességek mellett feltűnik még a filmben Ken Marino, Ileana Douglas, Charlotte McKinney, Vanessa Ragland és Lenora Crichlow. A forgatókönyvet Joe Nussbaum, Paul A. Kaplan, Mark Torgove, Kyle Cooper és Austyn Jeffs írták, a forgatást pedig szeptember 5-én kezdik Bulgáriában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek