Starity

Ana Brenda Contreras újra főszerepben?

2015. szeptember 01. 20:08   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megkövült szívek, Maricruz és a Verónica aranya után újabb főszerepet kaphat Ana Brenda, ezúttal egy kosztümös sorozatban, méghozzá a Gran Hotel mexikói változatában.

hirdetés
Ana Brenda Contreras újra főszerepben?
Fotó: Televisa

Szerdán kezdődött a 2011-ben bemutatott spanyol sorozat, a Gran Hotel mexikói változatának szereplőválogatása, melynek producere Roberto Gómez Fernández.

A válogatáson több, hazánkban is ismert színész megjelent, a női főszereplő Alicia szerepére például a Verónica aranya sztárja, Ana Brenda, valamint Ximena Herrera, Irene Azuela és Sara Maldonado is pályáznak.

„A történet jól megírt, nagyon érdekes, hogyan fogják mexikóiasítani, hogy a korhoz illő legyen, s mint mindig, szeretem ezeket az erős női karaktereket, akik kitörnek abból, aminek lennie kellene, főleg abban a korszakban” – mondta Ana Brenda, aki jelenlegi telenovellája, a Verónica aranya befejezését forgatja. A másik hazánkban is ismert és kedvelt színésznő, aki pályázik Alicia szerepére, a Menekülés a szerelembe sztárja, Zuria Vega. 

Érdekes módon A macska szereplője, Jorge Poza – Zuria volt kedvese –, illetve egy gonosz karakter megtestesítésére Marcelo Córdoba is részt vett a próbákon.

Grand Hotel / Gran Hotel Oficial Facebook-oldal

Az eredeti spanyol sorozatból 2011 és 2013 közt összesen 3 évadot készítettek. A történet 1905-ben játszódik. Középpontjában Julio (Yon González) áll, aki egy gyönyörű szállodába utazik, hogy megtudja, mi történhetett eltűnt nővérével. Julio pincérnek áll a szállodában, s miközben nővére után nyomoz, beleszeret a szállodatulajdonos gyönyörű lányába, Aliciába (Amaia Salamanca).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek