Starity

Pánikrohamot kapott Gáspár Laci

2015. augusztus 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gáspár Lacin maszkvétel közben uralkodott el a pánik, de a profi maszkmesterek kézben tartották az ügyet, és végül az énekes is megnyugodott.

hirdetés

Gáspár Laci már a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is elárulta, hogy klausztorfóbiás, így képtelen egy-két percnél több időt tölteni bezárt térben. Legutóbb azonban egy teljes arcmintavételnek vetette alá magát az énekes, melynek során az egész fejét gipszbe öntötték, ám Laci nem viselte jól a közel két órás procedúra megpróbáltatásait.

Nagyon szenvedtem! Totál kikészültem, főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit; nagyon rosszul lettem – vallotta Laci a Blikknek.

Speciális fogászati alginátot használunk, valamint gézgipsz csíkokat, amelyek segítségével egy valóságos mellszobrot készítünk el. Ez egy teljes arcmintavétel, elölről-hátulról – nyilatkozta a napilapnak a két szakember, Rausch Brigitta és Volentics Ádám, akik azt is elárulták, hogy amennyiben klausztrofóbiás pácienssel van dolguk, igyekszenek zenével elterelni a figyelmét, ahogy Laci esetében is eljártak.

Fotó: Blikk
Fotó: Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek