Starity

Őrületes bevételt hoztak a minyonok

2015. szeptember 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 9-én érkezett a mozikba a Minyonok című animációs film, mely elképesztően hatalmas bevételt hozott a készítők konyhájára.

hirdetés
Őrületes bevételt hoztak a minyonok
Fotó: Universal Pictures

A Universal Pictures igencsak jó üzletet csinált azzal, hogy a a Gruból franchise hálózatot nyitott, ugyanis hihetetlenül hatalmas a kereslet a kis sárga lényekkel, a minyonokkal kapcsolatos játékok, kiegészítők, használati tárgyak és édességek iránt. A filmstúdió 91 perces alkotása július 9-én került a mozikba, és már megjelenésének hetében is hatalmas összeget kaszált.

Hollywood Reporter értesülései szerint a jelenlegi állás szerint a Minyonok a harmadik legsikeresebb animációs mű a filmtörténelemben a 2013-as Jégvarázs és a 2010-es Toy Story 3. után, ugyanis bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt.

Érdekesség, hogy a film már megjelenésének hétvégéjén 115.2 millió dollárt hozott a készítőknek, világviszonylatban pedig az év negyedik legsikeresebb alkotásának kiáltották ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek