Starity

Hazánkban ad koncertet Slash

2015. szeptember 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű gitáros World On Fire névre keresztelt turnéja keretein belül látogat Budapestre.

hirdetés
Hazánkban ad koncertet Slash
Fotó: Facebook/Slash

Slasht már valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az 50 éves zenész az 1980-as évek elejétől a köztudatban van. Tehetségét több zenekarban is kamatoztatta az elmúlt évtizedekben, de szólóban is legalább olyan népszerű, mint világhírű együttesei élén. Olyan nagy sikerű slágerek felejthetetlen gitár riffjeit köszönhetjük neki, mint a Sweet Child O'Mine vagy épp a Welcome To The Jungle.

Slash és csapata, a Myles Kennedy and The Conspirators legújabb albuma, a World On Fire népszerűsítő turnéjának keretein belül látogat el hazánkba, mely hatalmas megtiszteltetés, hiszen a 17 szerzeményt felsorakoztató korong hihetetlen népszerűségnek örvend még a kritikusok körében is.

A zenekar november 18-án a Budapest Arénában áll színpadra, mely fellépésre már meg is kezdődött a jegyek árusítása itt. (A koncertre egyébként limitált számban, de rendelkezésre állnak olyan jegyek is, melyek közvetlenül a színpad előtti kiemelt helyekre szólnak.)

Le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek