Starity

Ősszel debütál a Kínos befejező évada

2015. szeptember 01. 12:12   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha ősz, akkor újra suli: szeptember elsején startol az MTV-n a nagysikerű tinisorozat, a Kínos ötödik, egyben befejező évada, amelyben a jól ismert szereplők végzős gimnazistaként térnek vissza. Jenna kénytelen szembenézni expasijaival, miközben a nagybetűs élet változások egész sorát hozza számára. Az évadpremier mellett a Faking It – Simlis spinék sztárjai Amy és Karma is újabb izgalmakkal jelentkeznek szeptemberben.

hirdetés
Ősszel debütál a Kínos befejező évada
Fotó: Red Lemon Media

Minden eddiginél szórakoztatóbb és érzelmesebb évaddal kecsegtet a Kínos ötödik, befejező szériája, amely szeptember elsején debütál az MTV-n. Végzős gimnazistáink Jenna, Matty, Jake, Tamara és a többiek tovább bonyolódó szerelemi szálak, szalagavatók és egyetemi jelentkezések közepette szokás szerint kínosabbnál kínosabb szituációkba keverednek. Vajon mi lesz a Jake-Matty-Gabby szerelmi háromszögből? Tamara tényleg hozzámegy Adamhez? Mi vár a társaságra az érettségi és a ballagás után? És a legfontosabb kérdés: vajon Jenna és Matty se veled se nélküled kapcsolata végül révbe ér? A nagysikerű szitkom búcsú évada ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a sorozattól megszokott humorral körítve.

Fotó: Red Lemon Media

A Kínos szereplői mellett a Faking It – Simlis spinék sztárjai is újabb izgalmakkal térnek vissza az MTV képernyőjére szeptemberben. Amytől éppen egy identitás-válság közepén búcsúztunk el az évad félidejében: a tini lány az kamuleszbi kapcsolat lebuktatását követően továbbra sem tudja eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódik igazán. Nehezen köteleződik el új barátnője, Reagan mellett, amikor egy elbűvölő srác, Felix belép a képbe, közben pedig továbbra is úgy érzi, hogy Karmához nem csak puszta barátság fűzi. A második évad befejező részei csókokat, meztelenkedést, könnyeket, titkokat és rengeteg nevetést ígérnek.

Kezd az őszt az MTV-vel: Kínos 5. évad szeptember 1-től és Faking It – Simlis Spinék szeptember 2-től!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek