Starity

Adam Lambert tudja, hogy nem egy modell alkat

2015. szeptember 01. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert a Billboard magazin címlapján köszön vissza az olvasókra, amiben interjút adott a stílusáról és kifejtette a véleményét a divatról.

hirdetés

Augusztusban jelent meg a Billboard zenei magazin címlapja, méghozzá négy verzió közül választhattak az olvasók. A legnépszerűbb sztár Adam Lambert lett, aki a zöld ötven árnyalatában állt modellt az újságnak sikeresen, hiszen alig négy perc alatt elkapkodták az összes darabot.

A 33 éves világsztár, Adam Lambert, egykoron párducmintás ruhákban, kékre melírozott hajjal, szegecses öltönyben, és bőrben parádézott a színpadon és az utcán. Azonban a hat év leforgása alatt szinte rá sem lehet ismerni az American Idol egykori felfedezettjére, aki kiadta harmadik stúdióalbumát, a The Original High-t.

Fotó: Billboard

Nem sminkelem már magam, a hajvasalómat pedig száműztem a padlásra. Divatikonjaim, akikre felnézek, Elvis és James Dean - árulta el az Indianából számrazó tehetséges énekes az új kinézetéről, amihez vegyül némi George Michael beütés tagadhatatlanul.

Lambert új lemeze a boldogság megtalálásáról szól, ami nem könnyű. A közéletben mégis nagy kérdés, miért váltott ilyen drasztikusan stílust. Az album kampánya során sokan kérdezgették, hogy visszatérnék-e a glamhez. Nem hiszem. Nem tudatosan csináltam, egyszerűen kialakult és felnőttem.

A kedvenc tervezőm a Margiela. Imádom, ahogy a Margiela cuccai illeszkednek rám. Bizonyos divatházak konkrét testalkatra vannak kitalálva, például nem minden Saint Laurent darab passzol rám. Nem vagyok karcsú kis 22 éves modell, bármennyire is szeretnék az lenni, a divat szerelméért. A Margiela viszont férfiaknak tervez, és már elmúltam 33 - nevetett.

Legrégebbi ruhadarab a szekrényében, amitől nem tudna megválni? Egyszerű. A fehér, buddhista punkos pólóm. Tele van égett lyukakkal, s ez olyan valami, ami már 10 éve megvan, és folyamatosan visszatérek hozzá.

Elvis is egyértelműen stílusikonom. Amikor az American Idolban szerepeltem, a rajongóim azt mondogatták, hogy úgy nézek ki, mint ő és lassan a média is átvette. Azt kérdeztem magamtól, komolyan beszélnek? Aztán láttam a fanmontázsokat, amikor egymás mellé raktam engem és őt, és azt gondoltam, »oké, lehet benne valami, ezzel nem vitatkozom« - fejtette ki a véleményét a királyről és a döbbenetes hasonlóságról.

Az utóbbi időszakban egyre hétköznapibban öltözködik – de mint azt tudjuk, nála a hétköznapi nem egyelő az átlagossal. A mostani fotózáson hétköznapi szeretnék lenni. Szerintem a klasszikus darabok felé húzok az elmúlt időszakban. Például egy fekete bőrkabát. Vagy egy zöld. Szerintem a bőrdzseki egy tiszta, klasszikus darab. Mindennel jól néz ki, szinte minden srácon jól áll. Tetszenek rajta a kemény kapcsok. A magas talpú cipők nagy kedvenceim újabban, kicsit múltidézőek ezek a darabok. Amit most viselek, az egy magas szárú tornacipő. Nagyon kényelmes. Az egyik dzseki, amiben ma fotóznak, egy ezüst színű kígyóbőr kabát. Szóval izgalmas. Talán azt mondják, hogy ez nem hétköznapi. De ez az én verzióm a hétköznapira, ami nem olyan, mint másoké. Még él benne a rock and roll és a glam, de most már kifinomultabb módon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek