Starity

Agyas fagyit eszik Rose McIver

2015. szeptember 03. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW ötletes, véres plakátokkal reklámozza nemrégiben indult új sorozatát, az iZombie-t.

hirdetés

Hatalmas rajongótábort tudhat magának az iZombie című sorozat, ami nem csoda, hiszen sokak szerint a Tru Calling – Az őrangyal című széria méltó utódja. Az ötletes történettel és kedvelhető szereplőkkel futó produkció új évadára pedig már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis október 6-án tűzi műsorára a visszatérő epizódot az amerikai csatorna.

A rajongók természetesen már tűkön ülve várják Liv Moore-ék visszatérését, a sorozat készítői pedig nem restek, hogy még nagyobb lázban tartsák őket. Nemrégiben meg is érkeztek a sorozat második szezonját beharangozó plakátok, melyeken Rose McIvert láthatjuk, kezében egy emberi aggyal megspékelt fagylalt látható, bizonyítva ezzel, hogy Liv Moore nem csak tésztával, hanem tölcsérrel is szívesen fogyasztja ezt a finomságot.

A sorozat magyarországi vetítéséről egyébként még semmit sem lehet tudni, de a hatalmas rajongótábort látván nem csodálkoznánk, ha valamelyik hazai csatorna műsorra tűzné a zombis történetet a közeljövőben.

Fotó: Facebook/iZombie
Fotó: Facebook/iZombie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek