Starity

Sorozatsztár lesz Britney Spears és Kesha

2015. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekesnő a Jane the Virgin című tavaly indult vígjátéksorozatban kapott szerepet.

hirdetés
Sorozatsztár lesz Britney Spears és Kesha

Tavaly indult hódító útjára a CW csatorna újdonsága, a Jane the Virgin című vígjátéksorozat Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Yael Grobglas, Justin Baldoni, Ivonne Coll, Brett Dier és Jaime Camil főszereplésével. A sorozat első évada után a televíziós társaság berendelte a széria második évadát is, melyet a jól bevált recept szerint A-listás hírességek szerepeltetésével szeretnének népszerűsíteni, így nemrégiben megtudhattuk, hogy Britney Spears és Kesha is beugrik majd egy-egy kisebb szerep erejéig.

Az E! Online értesülései szerint míg a pophercegnő saját magát alakítja, addig Kesha Jane új szomszédja, Annabelle szerepében tűnik majd fel a második évad második részében. Érdekesség, hogy ez lesz Kesha első olyan televíziós szereplése, melyben meg kell mutatnia színésznői képességeit, de az izgalomtól eltekintve kihívásként tekint a szerepre, és már nagyon várja, hogy rajongói is láthassák a képernyőkön.

Lázban égek!!!!! A CW Jane the Virgin című sorozatának leszek a sztárvendége – tudósította követőit Kesha tegnap a Twitteren.

További érdekesség, hogy Britney csak az ötödik részben tűnik majd fel, és Rogelióval akad nézeteltérése, melyet igyekszenek békésen lerendezni egymás között több-kevesebb sikerrel. Természetesen a sorozat második évada is bővelkedik majd humorban és vicces jelenetekben, a készítők pedig garantálják, hogy tovább bonyolódik Jane amúgy sem unalmas élete, melyet a sztárvendégek jelenléte csak még jobban megfűszerez az október 12-én visszatérő szériában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek