Starity

Hová tűnt Gombos Edina?

2015. szeptember 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aktív egykori műsorvezetője családjával együtt hagyta el az országot.

hirdetés
Hová tűnt Gombos Edina?
Fotó: TV2 Sajtószoba

A csinos műsorvezetőnő nemrégiben a legnagyobb közösségi oldalról is törölte a profilját, így rögtön megkezdődtek rajongói körében a találgatások arról, hogy vajon mi történhetett, amiért Edina még rajongóitól is elvágja magát. 

A műsorvezetőnő családjával együtt költözött Floridába, miután elhagyta a TV2 Aktív című műsorát, és mint elárulta: hosszabb ideig terveznek az Egyesült Államokban maradni. Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük – nyilatkozta Edina a Borsnak korábban, augusztusban azonban már hosszabb távú tervekről meséltMi is két évre szóló tartózkodási engedélyt kaptunk. Egy év múlva már zöld kártyánk lesz, és öt esztendőn belül amerikai állampolgárok lehetünk.

A Bors felkereste a TV2 munkatársait, akik egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy nem számítanak Edina visszatérésére, mert úgy gondolják, a műsorvezetőnő Amerikában szeretné felnevelni gyerekeit. A lap a sajtóosztályán keresztül érte el Edinát, aki úgy nyilatkozott, hogy teljes mértékben a családjára szeretne koncentrálni, ezért is függesztette fel rajongói oldalát a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek