Starity

Noah Wyle és csapata újra akcióban

2015. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Országos premierrel térnek vissza a képernyőre a család kedvenc könyvtárosai! November 2-án, 24 órával az amerikai bemutatót követően hazánkban is debütál A titkok könyvtára című sorozat mágikus világának második felvonása.

hirdetés
Noah Wyle és csapata újra akcióban
Fotó: Red Lemon Media

Az első széria sikereit követően, az angol, ausztrál, ázsiai, afrikai, európai és latin-amerikai nézők is figyelemmel követhetik Noah Wyle (Éghasadás, Vészhelyzet), Rebecca Romijn (X-Men), Christian Kane (Lépéselőnyben), Lindy Booth (Holtak hajnala), John Kim (A hős alakulat) és az Emmy-díjas John Larroquette (Párterápia, Szex telefonhívásra) kalandjait. Az adaptáció alapját A titkok könyvtára filmek hívták életre, amelyek 2004-2006-2008-ban indultak útjukra. A kezdő széria nemzetközi premierje 2014 decemberében volt, amelyet Amerikában és más európai országokban is a kábelcsatornák legjobb sorozatai között emlegettek, de a késztők a folytatástól is hasonló népszerűséget remélnek.

Biztosak vagyunk benne, hogy a visszatérés is nagy siker lesz, A titkok könyvtára eddigi népszerűségét követve – kezdte Steve Patscheck, az NBC Universal nemzetközi hálózat ügyvezető alelnöke.  Az első évad látható volt a csatornáinkon világszerte, és 2014-ben a legjobb sorozat lett a Syfy-on Angliában, Spanyolországban és Hollandiában is. Alig várjuk, hogy bemutathassuk a sorozat második évadát – tette hozzá.

A történet ismét a világhírű Metropolitan Könyvtár alatt folytatódik, amely olyan tudósok és kalandorok több száz éves főhadiszállását rejti, akik veszélyes és mágikus ereklyéket gyűjtenek és juttatnak vissza a Könyvtárba, ezzel védve a világot. A második évadban a kivételes csapat újra egyesül, hogy megoldjon egy izgalmas rejtélyt, amikor egy különös vihar száll Manhattanre. Meg kell tanulniuk csapatként együttműködni, miközben szembe kell nézniük saját gyengeségeikkel, és felelősséget vállalni a műtárgyak összegyűjtéséért és védelméért.  Fő küldetésük megakadályozni, hogy az ereklyék rossz kezekbe kerüljenek.

A titkok könyvtárának második évada november 2-án debütál a Universal Channelen este 21.20-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek