Starity

Bangó Margit autóbalesetet szenvedett

2015. szeptember 03. 10:10   |   Szerző: Sláger TV

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bangó Margit és zenekara szombaton egy fellépésre sietve autóbalesetet szenvedett, ám szerencsére nem történt nagyobb baj. A Kossuth-díjas művész először mesélt a baleset részleteiről, az egészségi állapotáról, a nyári szünetről visszatérő Sláger TV-n futó műsoráról és reagált a napokban megjelent magánéletű vonatkozású hírekre is.

hirdetés
Bangó Margit autóbalesetet szenvedett
Fotó: Sláger TV

Bangó Margit és zenekara augusztus 29-én, szombaton a nagykaposi Lecsófesztiválra tartott fellépni és zsűrizni. Útjukat egy váratlan autóbaleset árnyékolta be: a zenekart szállító jármű egy kamionba ütközött hátulról. „A nagy csattanást követően kifejeltem a szélvédőt. Nagyon megijedtem, de a jó Isten velem volt, és úgy tűnik, nem történt komolyabb baj, csak a fejbúbom sérült meg és megütöttem magam” – mesélte a művésznő.

Az autójuk ugyan összetört, ám barátok segítségével a zenekar mégis időben eljutott Nagykaposra. „Ideges voltam, fájt a fejem, szédültem, a nyakam, a lábam és a mellkasom itt-ott bekékült, de imádkoztam, hogy legyen erőm fellépni és ne kelljen cserben hagynom a lelkes közönséget. Végül összeszedtem magam, majd smink és ékszerek nélkül, ülve énekeltem végig a koncertet” – nyilatkozta Bangó Margit, aki unokája, Tina unszolására felkeresi a gerincspecialistáját egy teljeskörű kivizsgálás miatt, hogy az egész család megnyugodhasson.

A művésznő egyébként a nyári szünetről visszatérő, Sláger TV-n futó Halk zene szól az éjszakában felvételein dolgozik épp. A műsorban felcsendülő dalok közül néhányat Bangó Margit meghívott vendégeivel közösen énekel el.

„Nem ismerek betegséget, az emberek szórakoztatására tettem fel az életemet, a zenémmel boldogságot szeretnék szerezni, minden erőmmel ezért hajtok. Hamarosan különleges hangzásvilágú új dalaim is napvilágot látnak majd” – tette hozzá a művésznő, aki a napokban a családjával foglalkozó sajtóhírekre is reagált. „Szeretném, ha békén hagynák a családomat, és nem vájkálnának az életemben. Nem kívánok nyilatkozni a magánügyeimről, eddig is csak nagyon kivételes esetben és diszkréten tettem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek