Starity

Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!

2015. szeptember 09. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengetegen esnek bele abba a hibába, hogy bár tetszeni szeretnének a kiszemelt srácnak, ügyködésükkel pontosan az ellenkező reakciót váltják ki a másik félből. Nézzünk néhány példát, milyen hibát is követnek el a lányok leggyakrabban.

hirdetés
Ezeket ne tedd pasizáskor, ha nem akarsz szingli maradni!
Fotó: Angelo González / Stockphotos.io

1. Bele sem mersz nézni a pasi szemébe, elpirulsz, amikor meglátod, elfordítod a fejed, szinte elmenekülsz előle. Ebből ő rögtön tudni fogja, mi is a helyzet, és bár saját egója az egekbe szökik, téged legfeljebb szánalmasnak fog tartani.

2. Ennek az ellentéte, mikor szándékosan próbálsz feltűnést kelteni, hangosan beszélsz és nevetsz a barátnőiddel, közben pedig azt figyeled, vajon ő néz-e. Hidd el, a pasik sem teljesen hülyék, nagyon is jól fogja tudni, hogy mit próbálsz elérni.

3. Megkéred valamelyik barátnődet vagy valamelyik haverját, hogy tudakolja meg tőle, mit gondol rólad, de mindezt persze feltűnés nélkül. Itt egy titok: a pasik sok esetben még pletykásabbak, mint a lányok, így vissza fog jutni a fülébe, hogy érdeklődtél.

4. Megpróbálod féltékennyé tenni. Valószínűleg nem jársz majd eredménnyel, viszont örökre elvághatod magad nála, ha az orra előtt nyomulsz másra.

5. Egy buliban részegen ráveted magad. Ha összefutsz vele egy buliban, mikor épp alkohol hatása alatt állsz, hirtelen nagyon jó ötletnek fog tűnni, hogy odamenj hozzá és eláraszd a rajongásoddal, de inkább próbáld meg türtőztetni magad, mert reggel már valószínűleg bánni fogod.

6. Megpróbálod előtte rossz fényben feltüntetni azt a lányt, akiről esetleg tudod, hogy tetszik neki. Az ilyen dolgok általában kiderülnek, és te fogsz rosszul kijönni belőle, őket pedig lehet, hogy össze is hozod.

7. Bejelölöd a Facebookon, kideríted a számát, és mindenhol rendszeresen írogatsz neki. Ha visszajelöl, egyszer-kétszer kezdeményezhetsz beszélgetést, de figyelj a jelekre! Ha kimért és távolságtartó veled, ha szinte csak te kérdezel, ő pedig udvariasan válaszol, és ha ő nem ír neked magától, akkor hagyd békén, mert csak lejáratod magad!

8. Írsz neki szerelmes levelet vagy verset, és elküldöd valamelyik barátnőddel. Így nem csak ő, de a fél suli rajtad fog röhögni egy jó ideig.

9. Elhívod randizni. Ne tedd! Ha már ott tartotok, hogy rendszeresen beszélgettek, megnevettet, és úgy érzed, van esélyed, akkor se hívd el konkrétan randira, mert a pasik többsége maga szeretné meghódítani kiválasztottját. Ha szeretne valamit, kezdeményezni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek