Starity

Megjelent Sofía Vergara második parfümje

2015. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 éves kolumbiai szépség novemberben esedékes menyegzője alkalmából dobta piacra legújabb, Love nevet viselő illatát.

hirdetés

„Szerettem volna, ha ez az illat jelentősségteljes és hű hozzám” – vallotta a kávé és citrus jegyekben bővelkedő fűszeres, virágos aromájú illatának megalkotásáról a színésznő, majd így folytatta: „Kolumbiában kölnit teszünk a babákra is. Mélyen hiszünk ennek a fontosságában, és már eleve a parfümök és kölnik világában növünk fel, a napi rutinunk részét képezi az illatosítás.” 

Sofia arról is szót ejtett a Woman's Wear Dailynek adott interjújában, hogy gondosan ügyelt a megfelelő illatok kiválasztására, mivel egy olyan kompozíciót szeretett volna végül üvegbe zárni, amire méltán lehet büszke.

„Ha az emberek megjegyzik, hogy jó illatom van, szeretném, ha azt mondhatnám, hogy »Ez az én saját parfümöm«. [...] Nagyon érdekesnek találom a parfümőrök szakmáját. Hálás feladat, ami rengeteg mókát tartogat. Imádom a parfümöket! Szeretem a készülődési folyamat egészét, kezdve a zuhanyozással, de addig nem érzem késznek magam, amíg nem fújok magamra valami kellemes illatot.” 

Sofía új illatának árusítása már meg is kezdődött a nagyobb online áruházakban, itt meg is vásárolhatjátok a Love 100 ml-es kiszerelését 55 dollárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek