Starity

Joe Jonas a 90210-ben

2010. szeptember 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas már beszélt arról, hogy szeretne színészkedni. A Jonas L.A. és a Camp Rock 2 teljesítette az álmát. De most egy újabb sorozatban is szerepet kapott.

hirdetés
Joe Jonas a 90210-ben

Joe Jonas imád színészkedni. A banda, a Jonas Brothers persze nem mondott le az éneklésről, de Nick már kiadott egy újabb szólólemezt, Kevin végre elvette feleségül a párját, Joe pedig a színészettel szeretne jobban foglalkozni.

A Jonas L.A. második évadját már leforgatták, ami nemsokára a magyar Disney Csatornán is látható lesz; a Camp Rock 2 – he Final Jam már debütált, szóval a középső Jonas testvér eddig úgy gondolhatta, hogy nem fog filmben vagy sorozatban szerepelni.

Azonban azok a pletykák terjengtek, hogy szerepelni fog a 90210 Beverly Hills című híres amerikai tinisorozatban. Sajnos nem lehet sokat tudni a részletekről, de talán Joe saját magát fogja alakítani, és randizni fog Adriannával (Jessica Lowndes).

Vajon hogy fog menni neki ez a szerep?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek