Starity

Az Il Volo énekelte a himnuszt az Olasz Nagydíj előtt

2015. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnap délután 2 órakor rajtoló olasz futam előtt a hazai közönség nagy kedvence, és az utóbbi időben nemzetközileg is egyre népszerűbb Il Volo énekelte az olasz himnuszt.

hirdetés

Az Eurovízión megismert háromtagú fiúcsapat egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, mellyel egy időben egyre nívósabb felkérések érkeznek hozzájuk a rajongók legnagyobb örömére. Ezen a hétvégén nem kisebb megtiszteltetés érte őket, minthogy ők énekelhették el az idei Forma 1–es Olasz nagydíj megkezdése előtt az olasz himnuszt. Látványos show kísérte az előadásukat, hiszen az égre katonai repülők rajzolták fel az olasz zászló színeit.

Gianluca, Ignazio és Piero az előadás utáni a riportszobában elmondták, hogy ez nagy felelősség, de nagy megtiszteltetés is volt számukra, valamint, hogy lenyűgözi őket az a fajta profizmus és szervezettség, ami a Forma 1–ben zajlik. A világ körül tartandó koncertekből ők is pontosan megtanulták, mennyi energiát igényel sok szakember együttes összehangolása a minél eredményesebb munka érdekében.

Természetesen a közösségi oldalakon a rajongói visszajelzések sem maradtak el, a Voloverek (így nevezik magukat a rajongóik) egyöntetűen azon a véleményen voltak, hogy nem is találhattak volna tökéletesebb előadókat a megtisztelő feladatra.

A futamot egyébként Lewis Hamilton nyerte, a dobogó második fokára Sebastian Vettel állhatott fel, a harmadik helyezést pedig Felipe Massa szerezte meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek