Starity

Számláit sem tudja kifizetni 50 Cent

2015. szeptember 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elherdálta vagyonát a rapper. Megmaradt dollárjait már csődbiztos kezeli, vagyis engedély nélkül még a villanyszámlát sem fizetheti be.

hirdetés

A napokban derült fény arra, hogy Kylie Jenner valójában maga fizeti a barátjától kapott méregdrága ajándékát, a látszat ellenére ugyanis párja nincs eleresztve anyagilag. Nos, nem Tyga az egyetlen rapper, aki alaposan le van égve: 50 Cent hiába halmozott fel hatalmas vagyont karrierje során, az utóbbi időben mintha egy fekete lyuk nyelte volna el dollármillióit.

A tető júliusban szakadt be a rapper feje felett: gyakorlatilag csődbe ment, és azóta még számláit sem fizetheti be a vagyonára ügyelő csődbiztos engedélye nélkül. A megmarad pénzt pedig leginkább connecticuti luxusvillája viszi – a huszonegy hálószobás, majdnem ötezer négyzetméteres ház havonta húszmillió forintnyi összegbe kerül. Bár a sztár már nyolc éve áruba bocsájtotta a villát, úgy tűnik, nem akad rá vevő.

A connecticuti luxusházat már évek óta próbálják eladni
A villa óriási költségeket ró a gazdája nyakába

A rapper vagyonát néhány éve még 150 millió dollárra becsülték, ennek fényében pedig különösen meglepő, hogy a hivatalos jelentések szerint 32 millió mínuszban van. A drága autóim mind béreltek voltak. Úgy megy ez, mint a klipekben. Az emberek látják a sok luxuskocsit, de végül visszaviszem őket a kölcsönzőbe – magyarázza a sztár arról, hogyan volt képes fenntartani a látszatot.

Csak találgathatunk, pontosan mi vezethetett mindehhez, de a dolog oroszlánrészét valószínűleg rossz üzleti döntésekkel és elvesztett perekkel magyarázhatjuk. A sztárnak remélhetőleg sikerül megoldania a helyzetet, mielőtt az még rosszabbra fordulna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek