Starity

Gyémántüzletet nyitott Vajna Tímea

2015. szeptember 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas álma vált valóra Vajna Timinek a gyémántpalotával, melynek társtulajdonosaként büszkén mutatta meg az egyedi különlegességeket.

hirdetés

A Wurm-házként ismert épület 2009-ben, felújított formában nyitotta meg újra kapuit Palazzo Dorottya néven. Az impozáns épület tulajdonosa 14 évvel ezelőtt határozta el, hogy Tel Aviv és New York példájára bevezeti a magyarokat is a gyémántkészítés hagyományába. A napokban meg is nyitott a Dorottya Gyémántpalota, melynek hatalmas és értékes árukészletét éjjel-nappal kiképzett őrök védelmezik.

Az üzletben többek között helyet kapott egy hegyikristályból és 18 karátos aranyból készült miniatűr Ferrari cabrio, melyet 90 millió forintért vihet haza a leendő tulajdonos, valamint itt kapott helyet a világ két legdrágább teniszlabdája is, melyek 280 millió forintot kóstálnák, és több éven át készültek a forgalomba kerülésig.

Hatalmas álma vált valóra az üzlettel Timinek (Fotó: Gy. Balázs Béla)
A világ legdrágább teniszlabdái (Fotó: Gy. Balázs Béla)
A miniatűr Ferrari 90 millió forintba kerül (Fotó: Gy. Balázs Béla)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek