Starity

Minden idők legtöbb hazai gyártású műsorával ünnepli 18. születésnapját az RTL Klub

2015. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel tölti be 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása.

hirdetés
Minden idők legtöbb hazai gyártású műsorával ünnepli 18. születésnapját az RTL Klub
Fotó: RTL Sajtóklub

Az őszi nagy hajrá már el is indult az idén 18. születésnapját ünneplő RTL Klubon, a jeles évforduló alkalmából pedig számtalan saját gyártásű műsorral hálálja meg a nézők hűségét a csatorna. És hogy mely műsorok térnek vissza és milyen új szériák tűnnek fel a képernyőn? Lássuk!

Három év után múlt hét hétfőn tért vissza az RTL Klubra a Sebestyén Balázs vezette vetélkedő, az Egy perc és nyersz, melynek keretein belül vicces, és korántsem könnyű feladatok megoldásával juthatnak egyre közelebb a 10 milliós nyereményhez a játékosok. A sorozat immár harmadik évada a korábbiakhoz hasonlóan nem csak mókás, hanem szívszorító és örömmámoros pillanatokat is tartogat a nézők számára.

Szintén harmadik évadával tér vissza a nagy sikernek örvendő főzőműsor, A Konyhafőnök, melyben továbbra is Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre bírálja a játékosok főztjét.

A fanatikus Gálvölgyi-rajongók szeptember 5-én lehettek szem és fültanúi a showman visszatérésének, aki egy különleges adás erejéig ismét mosolyt csalt a nézők arcára műsor-, karakter- és reklámparódiái által. Még szintén ugyanezen este folyamán debütált az Istenes Bence vezette Vigyél el! című társkereső műsor, melyben harminc szerelemre vágyó hölgynek mutat be hétről hétre egy-egy ígéretesnek tűnő fiatalembert a kedvelt műsorvezető.

Szombaton, azaz szeptember 12-én érkezünk el az RTL legújabb mérföldkövéhez, ugyanis egy late night show elemekkel megtűzdelt vetélkedőt tűz műsorára a csatorna a Gyertek át szombat este! keretein belül, mely műsorban két - három-három sztárból és egy-egy nézőből álló – csapat küzd meg egymással az adásonként 3 millió forintos fődíjért. A vetélkedő első részében olyan sztárok lesznek Sebestyén Balázs műsorvezető vendégei, mint Geszti Péter, Fluor Tomi, Kiss Ramóna, Földes Eszter, Molnár Andrea és Dombóvári István.

Az ősz legnagyobb sztárja mindenképpen Balázs lesz az RTL Klub életében, ugyanis a 38 éves műsorvezető vezeti majd a Hungary's Got Talent címet viselő tehetségkutató műsort is, melyben társa a Showder Klubból ismert Dombóvári István lesz, a műsorban feltűnő tehetségeket pedig Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó értékeli majd.

Novemberben Keresem a családom címmel indul dokumentarista műsor Lilu vezetésével, melyben olyan családokat, rokonokat hoznak össze a készítők, akiket az élet évekkel ezelőtt választott el egymástól, így a szemek garantáltan nem maradnak szárazon.

Az ősz egyik legnagyobb dobásának ígérkezik még a szintén novemberben debütáló, a holland Divorce mintájára készülő Válótársak, melynek főszerepeiben Stohl Andrást, Gubás Gabit, Scherer Pétert, Balsai Mónit, Lengyel Tamást és Földes Esztert köszönthetjük.

Ami az RTL Klub kistestvérét, az RTL II-t illeti, szintén jól bejáratott kedvencekkel találkozhatnak a nézők. Szeptember 1-jén indult Papp Gergő Pimaszúr átcuccol című ottalvós műsora; jövő hétfőn pedig a Partyzánok című zenei reality kerül műsorra, melyben a Vacsoracsata mintájára hetente öt versenyző mutatkozik be és látja vendégül a többieket.

Szintén szeptember 14-én tér vissza az RTL II képernyőjére nyári szünetéről Baló György, Magyarul Balóval című műsora. Újdonságként érkezik a butiquehotel.hu is, ami egy magyar fejlesztésű sitcom sorozat lesz, a főbb szerepekben pedig Gesztesi Máté, Fekete Réka, Hernádi Judit, Marjai Virág, Madár Tamás, Ódor Zsófi és Székhelyi József bizonyít. A történet szerint a főszereplő lány mondhatni megörökli édesapjától a szállodáját, aminek üzemeltetésében az édesanyja, Hernádi Judit is segítene, de inkább hátráltatja majd a boldogulásban.

A Konyhafőnök című műsor sikerén felbuzdulva elindult a főzőshow junior változata, melyben a feladatok és elvárások ugyanazok lesznek, ám ezúttal 8 és 13 év közötti gyerekek szolgálják fel az ételeket a zsűrinek, és mutatják meg, hogy nem kell felnőttnek lenni ahhoz, hogy valaki remekelni tudjon a konyhában.

Ősz lévén természetesen visszatér a Showder Klub és a Heti hetes legújabb évada is, a legnagyobb újítás azonban az lesz, hogy a hír- és szórakoztató műsorok mellett a sportesemények közvetítését is élvezhetik a csatorna nézői. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015-2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világ Péter vezetésével az RTL II.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek