Starity

Kérdezz be a sztároknak!

2015. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ti kérdeztek, a sztárok válaszolnak - mindenre! Bekérdezel címmel vadonatúj műsor indul a VIVA-n, ahol a hírességek legféltettebb titkaikat is elárulják! A nézők a VIVA ask.fm oldalán tehetik fel hétköznapi vagy kínos, vicces, netán provokatív kérdéseiket, amelyekre a show vendégei adásban reagálnak, miközben a legmenőbb klipeket láthatja a közönség.

hirdetés
Kérdezz be a sztároknak!
Fotó: Red Lemon Media

A szereplők pörgős, gyorsan vágott, úgynevezett „link and clip” adásokban válaszolnak a legmeglepőbb kérdésekre is, amelyeket telefonról/tabletről olvasnak fel és a képernyőn is megjelennek. A hosszabb és rövidebb, komolyabb vagy viccesebb reakciók random váltják egymást, hogy a nézők egy másodpercre se unatkozzanak.

A forgatások több száz beérkezett kérdéssel már javában zajlanak, a szórakozást olyan hírességek garantálják, mint a VIVA sztár-műsorvezetői, Iszak Eszti és Random Marci, de zavarba ejtő kérdésekkel találkozik majd többek között Sanyi a Mary Popkidsból, Odett, Varga Viktor, Lakatos Márk vagy Halott Pénz.

A teltebb vagy a vékonyabb csajok jönnek be jobban Berki Krisztiánnak? Milyen tanácsokat ad az első csókkal kapcsolatban Ganxsta Zolee? A VIVA új műsorában az is kiderül, mennyire bizsereg, melyik volt a leghosszabb, és mi az, amiből soha többet…

A Bekérdezel szeptember 7-én hétfőn indul a VIVA műsorán, addig pedig mindenki gyűjtögesse a kérdéseket, amiket eddig nem mert vagy nem tudott feltenni kedvenceinek! A fiatalok legnépszerűbb zenecsatornáján olyan hazai sztárok válaszolnak kendőzetlen őszinteséggel, mint  Lakatos Márk, Marsalkó Dávid a Halott Pénzből, Varga Viktor, Tóth Gabi, Iszak Eszti, a Kelemen Kabátban, vagy Odett.

Fotó: Red Lemon Media
Fotó: Red Lemon Media
Fotó: Red Lemon Media

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek