Starity

Érkezik a megújult Mission: Impossible IV

2010. szeptember 21. 03:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készül az Mission: Impossible következő része, de nem ám akárhogyan. Sztárhölgyek versengenek a főszerepért, és megújult grafikával akarják újra akcióba lendíteni Tom Cruise-t.

hirdetés
Érkezik a megújult Mission: Impossible IV

Nem olyan rég kiderült, hogy Jeremy Renner is szerepelni fog a Mission: Impossible harmadik folytatásában, de a Variety jóvoltából ezúttal olyan hír is látott napvilágot, mely szerint a film címe nem Mission: Impossible lesz. „Lehetséges, hogy a címben nem lesz benne a szokásos logó” – árulta el egy belsős forrás.

A Deadline Hollywood pedig egy másik hírt is elárult nekünk. A Mission: Impossible negyedik részében Lauren German (Motel 2), Kristin Kreuk (Smallville) és Paula Patton (Tükrök) szeretnék megszerezni a női ügynök szerepét.

Korábban A tetovált lány főszereplőjét, Noomi Rapace-t hozták szóba egy szereppel kapcsolatban, de nem tudni, hogy melyik szereppel. A színésznő a jövő héten találkozik a film rendezőjével, Brad Birddel Hollywoodban.

A Mission: Impossible IV-ben Tom Cruise és Ving Rhames biztosan vissza fognak térni. Előbbi producerként is dolgozik J. J. Abrams és Paula Wagner mellett. Az akciófilm forgatókönyvét Josh Applebaum és Andre Nemec írják, az egyesült államokbeli premier 2011. december 16-ára datálódik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek