Starity

Klippremier: The Japanese House – Clean

2015. szeptember 08. 17:05   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új dallal és klippel lepte meg rajongóit a The Japanese House néven tevékenykedő 19 éves énekesnő, melynek címe Clean.

hirdetés

A The Japanese House, azaz az elektronikus műfajban jártas énekes-dalszerző, Amber Bain új klipje szeptember 7-én jelent meg Clean címmel. A fiatal énekesnőnek eddig egy EP-je jelent meg, a Pools To Bathe In, melynek producere maga Amber, illetve a The 1975 két tagja, Matt Healy és George Daniel volt. Pár hónap után pedig ismét összeálltak egy kislemez kedvéért, mely ugyanazt a címet viseli, mint a most megjelent dal.

A Cleannel szeretnék bocsánatot kérni egy barátomtól. Ez a dal arról a tiszta fényről szól, amivel egy jó ember áld meg, amikor megbocsát neked, megszabadítva téged a bűntudattól, hogy te is jó embernek érezhesd magad – mondta Bain a The Fadernek.

A klipben végigkövethetjük a lány idei nyarát, utazásait Európában. A videó egyben a track narratívája is: míg Bain éneke gazdag, a réteges dal a megértett hatalom erejéről szól. A nap átsüt a felhők között, és gördeszka gurul végig a járdán – ezek a szabadságot tükrözik. A Clean EP november 6-án fog megjelenni a Dirty Hit Records gondozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek