Starity

Rács mögé kerülhet Johnny Depp felesége

2015. szeptember 08. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves szépség illegálisan vitte be Ausztráliába kiskutyáit, emiatt pedig akár 10 év szabadságvesztés is várhat rá.

hirdetés
Rács mögé kerülhet Johnny Depp felesége
Fotó: SNL

Johnny Depp újdonsült felesége búcsút inthet szabadságának, mivel az ausztrál bíróság azzal vádolja, hogy illegálisan vitte be az országba terrierjeit, Boo-t és Pistolt. Az Associated Press értesülései szerint, mivel a színésznőként és modellként egyaránt tevékenykedő szépség nem jelent meg a bíróság hétfői ülésén, ezért november 2-án tárgyalják újra a kínos ügyet, melyben nem csak illegális behozatallal, hanem hivatalos okmányok meghamisításával is vádolják Ambert.

Maga az ügy áprilisban kezdődött, amikor a pár elmulasztotta értesíteni az ausztrál vámhatóság állatokra szakosodott osztályát arról, hogy a kutyákat az országba kívánják hozni. Az állatokat egyébként a hatóság emberei fedeztek fel a repülőgépen.

A BBC szerint azért veszi Ausztrália ennyire komolyan az ügyet, mivel az országban szigorú úgynevezett karantén törvények vannak hatályban a fertőzések és betegségek megelőzése érdekében, így akár 10 év szabadságvesztéssel is büntethetik a modellt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek