Starity

YouTube-csatornát indított Maisie Williams

2015. szeptember 11. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shay Mitchell után újabb színésznő döntött úgy, hogy saját csatornát indít útjára a legnagyobb videómegosztó portálon.

hirdetés
YouTube-csatornát indított Maisie Williams
Fotó: Ralf Uhler

Maisie Williams már több híres YouTuber csatornáján is feltűnt. Szerepelt többek között a FineBros, a SuperFruit és Caspar Lee néhány videójában is, most azonban saját útját kezdte járni, ugyanis a rajongók legnagyobb örömére felregisztrált a legnagyobb videómegosztóra.

A 18 éves színésznő a napokban töltötte fel legelső videóját, mely a Welcome to my channel, azaz az Üdvözlet a csatornámon címet viseli. Kezdésként egy gyors kérdezz-felelek mellett döntött, emellett viszont arról is mesélt, hogy a YouTube-os berkekben ismert jó barátja, Caspar hatására és segítségével indította útjára saját csatornáját.

Maisie lerántotta a leplet vicces beceneveiről, kedvenc gyerekkori emlékéről és elárulta azt is, hogy jelenleg boldog párkapcsolatban él, de ennél többet nem hajlandó elárulni. Ha pedig ez még nem lenne elég, egy különleges vendég is feltűnik videójában, aki nem más, mint a Trónok harca-beli nővérét, Sansát alakító Sophie Turner, akivel rendkívül jó kapcsolatot ápolnak a való életben.

A fiatal tehetség néhány spoilert is elejtett az HBO-n futó nagy sikerű sorozatával kapcsolatban, így akik nem szeretnének előre megtudni néhány fontos történést, azoknak azt tanácsoljuk, hogy ne nézzék meg a videót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek