Starity

Elhunyt Harangozó Teri

2015. szeptember 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A szomorú hírről Terry Black tudósította az énekesnő rajongóit a közösségi médián keresztül.

hirdetés
Elhunyt Harangozó Teri

Életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - írta a közösségi oldalon Terry Black. Az énekesnő a nagy sikereket hátrahagyva élete utolsó éveiben szűkös anyagi körülmények között tengette napjait, és egészségügyi állapota is folyamatosan romlott. Augusztus 22-én kórházba szállították, ahol az intenzív osztályon kezelték, és bár a Bors olvasóinak azt üzente, hogy jól van, és igyekszik felépülni, néhány nappal később vélhetően szívinfarktussal kellett megműteni az énekesnőt.

Halálának körülményeiről a családja mindeddig nem adott bővebb tájékoztatást, ám a Bors információi szerint tüdőműtéten esett át, melynek következtében kómába esett, és legyengült szervezete már nem tudta felvenni a küzdelmet az újabb traumával.

Terivel egyébként az 1965-ös Ki mit tud?-ban ismerkedhettünk meg, majd állandó szereplője lett a táncdalfesztiváloknak. 1966-ot írtak a naptárak, amikor véglegesen beírta magát a magyar zenetörténelembe, ugyanis ő volt az első hazai énekesnő, aki albumeladásai után kiérdemelte az aranylemez minősítést a Minden ember boldog akar lenni című kislemezzel. Első önálló nagylemeze 1977-ben került az üzletek polcaira, ezzel szintén történtelmet írva hazánk zenei világában.

hirdetés

Magánéletét tekintve kétszer volt férjnél, ám egyik férfiban sem találta meg az igazit. Kapcsolatai zátonyra futásában az is közrejátszott, hogy nem vágyott gyerekzsivajra, és saját bevallása szerint bár többször volt állapotos, mégsem tapasztalta meg az anyaság örömeit.

Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek